Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Výstižně napsáno. Karma! Bohužel mocipánům v tomto státě - ostravský magistrát nevyjímaje - jde v první řadě o jejich prospěch. Tedy zvolení za každou cenu a následně "kouzlení" pod rouškou tu vzletné myšlenky "města kultury", jindy zase "města sportu". Když se něco nedaří, může za to Mittal, Ostravak, vláda a ministerstva v Praze, blbci v Bruselu, či recese ve světě... Když naopak existuje šance něco ukořistit, sdělí se dělnému lidu, že nemusí mít strach z investic do "sportu" (rozuměj do ukřičených fotbalových fanoušků, páchajícím škody na majetku a vyžadujícím drahou policejní asistenci, případně do neschopného managementu, který když se daří, nepotřebuje se s městem dělit o své zisky, když se naopak nedaří nebo když se všechno rozkrade, začne s obehranou a nestydatou písničkou, že všude ve světě je přece běžné, aby město podporovalo sport), že tu investici zamázne Brusel a že to vlastně jsou dobře investované peníze. Je velmi smutné, že se k podobným hrátkám připojí jinak rozumný Nohavica, kterému přece musí bý

1 0
možnosti

Je velmi smutné, že se k podobným hrátkám připojí jinak rozumný Nohavica, kterému přece musí být jako dobrému muzikantovi jasné, o co v této falešné písničce jde. "Investigativní" novináři z Moravskoslezského dne svými evidentně tendenčními články bez skrupulí dávají najevo svůj "objektivní" pohled, zavánějící do očí bijícím zadáním vedení redakce a potažmo jiných "vlivných" kruhů. Nějaké přiblblé chodníky, sociální služby, skutečný sport pro obyčejné lidi, kultura, atd. je všem těmto deprivantům upřímně ukradená. Na tom přece nelze nic ukořistit. Na tom nelze vyhrát volby. Pochopte. A kruh je uzavřen. Dokud lidé nezvednou hlavy a nebudou aktivně vyžadovat od svých představitelů skládání účtu a pohnání k morální, či ještě lépe k trestní odpovědnosti, nic se v naši společnosti nezmění.

1 0
možnosti

Z11d30e39n57a 93K12o73č45í

5. 12. 2012 19:16

Paní, vy vůbec netušíte, jakou pračkou na peníze je sport.  Ostravští radní to začínají chápat a poznávat kouzlo takové pračky, která jednotlivým radním dopomůže k drobným i zajímavým výhodám. Takové výhody při opravě chodníků rozhodně nedostanou. ;-)!!

0 0
možnosti
Foto

Obávám se, že to tuším až moc dobře. Myslím, že v republice by se momentálně těžko hledal lepší příklad než právě taneční kreace kolem Baníčku. Škoda, že investigativní novináři nemají čas zjišťovat, kdo všechno je právě v Baníčku (finančně) zaangažován.

2 0
možnosti
Foto

Slečno, paní, za článek karma.

2 0
možnosti
  • Počet článků 66
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1667x
Tko sam, što sam... Snad jen snílek, toužící po troše mlhy.