Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZB

zberanek

15. 8. 2011 22:01
Zloději jsou horší než kuřáci

Stát vybírá za krabičku cigaret nehorázné peníze, to ještě se na kuřáky snáší ze všech stran mnoho hloupostí. Jednou z  nich je placení vyššího pojistného. Heger si konečně přečetl čísla a zjiostil, že peníze na účtech státu nejsou protože kuřáci neplatí vysoké částky, ale protože ty peníze někdo sprostě ukradl.

0 0
možnosti
VH

Stará kára

15. 8. 2011 21:51
Ta úvaha je nesmyslná i bez studií

Pokud by kuřáci neutráceli peníze za cigarety, použili by peníze na jiné,  z d a n ě n é   zboží. Takže státu dávají jen o velice málo vyšší peníze, než nekuřáci.

0 0
možnosti
ZB

zberanek

15. 8. 2011 22:03
Re: Ta úvaha je nesmyslná i bez studií

Není tomu tak, kuřáci platí za svoji drogu, rozhodně by neplatili za jiné zboží. Raději si cigarety seženou jiným způsobem.

0 0
možnosti
PZ

Zombajs

15. 8. 2011 18:28
Kouření

To, že kouření se státní kase vyplatí, je "desetiletí" známá pravda.

Mě překvapilo, že iDnes byla jediná (?) kdo ji 100% vypustil 8-o (nepočítám blogery)

Kurňa, za koho tahle GRUPA vlastně kope?

P.S.

Možná jen neumím hledat, pošlete LINK, THX ;-)

1 0
možnosti
DD

dlz25

15. 8. 2011 18:01
??

Mě taky informace ministra zdravotnictví poněkud překvapila. Přece jenom se ukazuje, že hloupost je nakažlivá a nositelem této nákazy je ministr financí. Určitě by nebylo špatné, udělat nějaký výzkum v současné vládě. V každém případě při setkání s ministry bych byl velice opatrný, a uvažoval bych o nějakém očkování.

Ale máta pravdu, a vůbec se divím, že jsme ještě nezrušili nemocnice, protože jsou stejně zbytečné, prostě budeme kouřit, budeme obézní, chlastat.... a čekat než umřeme.

Kdyby hloupost nadnášela, tak nám celá vláda uletí hoooooooodně daleko. Škoda, že to tak nejde;-D

1 0
možnosti
OE

open eye

15. 8. 2011 15:06
Těžce nemocní kuřáci neplatí...

A těžce nemocní nekuřáci snad platí? Chápu, že Vám může kouření smrdět, ale papouškovat propagandistické zrůdnosti? Jak se stát kdykoliv začne strachovat o mé dobro, držím si peněženku a zapínám selský rozum.

-

Zajděte si na patologii a zjistíte, že plíce nekuřáka a kuřáka jsou stejné (pokud se nejedná například o horníka). Ovšem dva horníci zase vyjdou prakticky nastejno.

-

Protikuřácká loby začala svou agresivní agitku začátkem 70. let. Proč asi? Hledejte, nepapouškujte. VěTce do toho netahejte. Ti jsou schopni zaštítit cokoliv. No nic, přeji hezký den.

2 0
možnosti
AR

arnie_rimmer

15. 8. 2011 18:06
Re: Těžce nemocní kuřáci neplatí...

plíce kuřákovy že vypadají stejně jako nekuřákovy ? kdyby se dal MUDr. studovat v Plzni, tipl bych Vás na absolventa...

http://www.kurakovaplice.cz/koureni_cigaret/zdravi/fotografie-organu.html

1 0
možnosti
P

pěnice

15. 8. 2011 14:05
Podle Vás asi všichni kuřáci jsou těžce nemocní,

ale v tom případě se nemohou ani dožít důchodu,nemyslíte?

1 0
možnosti
DK

dakram1

15. 8. 2011 14:03
Víte...

Já vše vidím jako záměr...zítra si posvítíme na na pijáky alkoholu....pak obezní jedince.....pak na sportovce.....Já vidím, že zdravotnictví má málo peněz a je nemocné (a rozežraní kamarádíčkové mu ještě pomohli)...je to odvádění pozornosti....a mimochodem rakovina za 20 let stoupla 4 x....takže prodloužená spotřeba...Éčka, barviva, špatné životní prostředí a máme zaděláno na průser...!!

2 0
možnosti
VJ

velký jarda

15. 8. 2011 13:46
je scela evidentní

že když stát cokoliv dělá je to vždycky špatně. Stát má kouření podporovat, přímo se kuřákům vnucovat a potom, možná, by se podařilo kouření vymýtit.

1 0
možnosti
RS

Ringo.ringo

15. 8. 2011 13:00
koureni se nevyplati

pokud se nekomu vyplati zkratit si zivot, tak ma v hlave neco v neporadku. No a ze se vyplati statu, to by nam vsem melo byt ukradene. Tak jsem ted zvedav, jestli kuraci maji svou hlavu a rychle toho nechaji a nebudou svym  sebeposkozovani pomahat statu, nebo se zachovaji jak ovce a budou kourit s o to vetsim gustem a uspokojenim, ze pomahaji statu. Mimochodem, statu se vyplati vse, co mu dava penize a odsavacka penez je to poradna. Platimem u kde co. Takovy motorista, ten se teprve prohne. Koupi auto - DPH, zakonne pojisteni. Koupi benzin, DPH. Vyjede na dalnici - dalnicni poplatek. Spatne zaparkuje, protoze nejsou parkovaci mista, sup ho a uz ma pokutu. Jo, motorista, toje dojna krava a jeste dostane nakopano:-) Nas stat je proste kocourkov. A politikum se hlavne vyplati vladnout, protoze mohou nase penizky poslat zpratelenym firmam za pekne vsimne. Takze jen kurte, Kalouskovi spadnou do klina vetsi prostredky, ktere posle kamaradum, s.r.o.

0 0
možnosti
JD

pedr64

15. 8. 2011 12:47
samozřejmě, že se kuřáci a alkoholici

státu bohatě vyplatí. Příjmy z jejich daní jdou totiž do rozpočtu, kdežto náklady na jejich léčení jsou hrazeny z pojištění, a když se vybere málo na pojistném, tak se prostě míň léčí. kdyby tomu tak nebylo, tak už dávno byl alkohol a tabák postaven na roveň ostatním drogám.

1 0
možnosti
  • Počet článků 66
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1667x
Tko sam, što sam... Snad jen snílek, toužící po troše mlhy.