Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

madej

23. 9. 2010 9:04
Nemám důvod říkat polopravdy

Paní Havlenová přeji pěkný den Vám a Vašim čtenářům. Z Vašich textů cítím absolutní nenávist vůči mé osobě na což máte plné právo.Bohužel Vám musím napsat ,že ve svých textech předvádíte neuvěřitelnou manipulaci s fakty právě Vy.

Marně čekám,kdy Vašim čtenářům konečně sdělíte Váš návrh řešení problému zvaný "ŠPATNÝ STAV OVZDUŠÍ V OSTRAVĚ" ???  Věřím,že se nedočkám z Vaší strany klasické odpovědi "Však to je úkol právě Vás politiků".Jsem totiž přesvědčen,že můžete mít geniální nápad,jak tento problém vyřešíme skvěle a rychle. Vždy jsem vyzýval všechny,ať s takovým návrhem přijdou.Konkrétní kroky,které jsem udělal pro řešení tohoto problému si mohou Vaši čtenáři najít na http://www.ostrava.cz pod odkazem životní prostředí. A jsem připraven na toto téma diskutovat skýmkoliv.

Ještě jednou přeji pěkný den. Dalibor Madej

0 0
možnosti

hadassa

23. 9. 2010 12:55
Re: Nemám důvod říkat polopravdy

Pane Madeji, velmi si vážím, že jste zareagoval na můj text. Není pravda, že snad vůči vám cítím nenávist, to v žádném případě.  Jsem jen citlivá až přecitlivělá na jisté způsoby vyjadřování,  bohužel mi velmi až převelmi připomínají způsob, jakým s námi občany komunikovali "politici" před více než dvaceti lety. Jsem schopna s vámi slovo od slova probrat, v čem jste udělal - předpokládám, že v dobré víře - chybu.  Nejde o vás, ale o mediální obraz, který necháváte působit za vás a ten - odpusťte mi to je -  strašný. Máte, pravdu - hledání řešení je úkolem politické reprezentace, proto si vás jako občané volíme.  Nechceme, pokud vím, nic jiného, než abyste nám říkali pravdu, a to i o událostech, které jsme shodou náhod zažili na vlastní kůži. ...

0 0
možnosti

729

22. 9. 2010 11:43
Madej i Kajnar

 nepatří k mým oblíbencům, ale snad s vyjímkou zástupce za KSČM byli ostatní kandidáti úplně mimo mísu. A to pan Moravec pomáhal seč mohl. Zvlášť zástupkyně za Hnutí Ostravak se překonávala se svými demagogickými útoky na vedení města. O věci (ochraně ovzduší) má ánunk asi jako pí Jaujau Kateřina Žak o biomase. Pokud bude vytvořena koalice  menších pravicových stran s ODS měl by jí Madej a spol. svěřit právě životní prostředí . To bude teprve sranda! Když už, tak už!

0 0
možnosti

hadassa

22. 9. 2010 14:27
Re: Madej i Kajnar

Pánové Kajnar a Madej byli totálně mimo mísu, protože už zase vykládali lidem polopravdy.  Jak známo takové jsou nebezpečnější než skutečné lži. Zřejmě jste moc neposlouchal, protože paní Schwarzová pouze vyjádřila záměr navrhnout usnesení, aby se veškeré investice v tomto městě projednávaly s ohledem na životní prostředí zde. Pokud jste slyšel něco jiného, pak jste patrně viděl jiný pořad než já. Pokud vím, tak ji zajímá především ekonomická stránka působení radnice, proto upozornila na některé podivné výdaje, například žalobu na stát, která je právně dost jasný nesmysl. ;-);-);-)

  

0 0
možnosti

radim36

22. 9. 2010 3:04
Jakdlouho se bude s životním prostředím v Ostravě blbnout?

Za prvé životní prostředí v Ostravě se za posledních řekněme 20 let mnohonásobně zlepšilo. To odpovídá tomu, že velké zdroje znečištění, kterými byla Ostrava pověstná a které doslova soutěžily o to, jak moc Ostravu znečistí, byly umravněny a jejich emise byly sníženy na možné minimum vzhledem k výrobě.

Za druhé pokud bude chtít někdo stávajícím pasívním způsobem, jen dalším omezováním zdrojů znečištění, zlepšit v Ostravě ovzduší, bude muset říznout do "masa" neboli neboli zavřít a vyhnat z Ostravy některé firmy. Buď přímo zákazem některých výrob nebo zprostředkovaně příkazy realizovat projekty na omezené emisí a tím  zvýšit jejich náklady na nekonkurenční úroveň.

Jediná možnost, jak i nadále zlepšovat ovzduší v Ostravě, a nezbavit Ostravu firem a pracovních příležitostí, je aktivně upravit všelijaké v minulosti mnohokrát překopané a proměněné oblasti Ostravy a okolí a její braunfieldy na zelené zóny aktivně lapající prach a znečištění.

0 0
možnosti
  • Počet článků 66
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1667x
Tko sam, što sam... Snad jen snílek, toužící po troše mlhy.