Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Semper2

8. 9. 2008 21:19
Zbytečné "nadstranické" mudrování

Text je jen mlácením už dávno vymlácené slámy.

0 0
možnosti

SlusnyClovek

8. 9. 2008 16:12
Morava je sice takový snaživý Hujer, ale bezpáteřní krysy

jsou jiné. Tlustý mi tu vychází daleko hůř. Zákeřný intrikán - vůči premiérovi vlastní strany. Jeho role v tom je daleko horší. Morava byl spíš zneužítý. Marek Dalík reagoval správně - buď je takový charakter, nebo spíš tušil nebezpečí. Morava, který se rozpláče - citlivý, snaživý, s dobrými úmysly. Tj. v české politice šanci nemá.

Zákeřný Tlustý má hroší kůži. Jeho past na vlastního předsedu se ukázala, ovšem on ani nepláče, ani nerezignuje. Ani se neomlouvá, to Vlastík nemá ve zvyku.

Přitom o téměř nic nejde. Aféry, kdy se nechává sledovat politický oponent s milenkami, to patří ke standardním demokraciím. Děje se to v Americe i Západní Evropě. Možná špinavost, ale druhá strana demokracie.

Paroubek je jiná káva. On by nepracoval s najatými detektivy, natož těmi, které nezná. Nejlepší spolupráce je se známými od StB, či ještě lépe KGB. Akce Čunek nesla rukopis Stb, tady mělo jít o pád celé vlády.

0 0
možnosti

Antiquus

8. 9. 2008 16:20
Re: Morava je sice takový snaživý Hujer, ale bezpáteřní krysy

Zjistěte si radši napřed, co říkal Dalík. Vy jste to snad neviděl. Dalík už má dávno lepší fotky a navíc tehle druh fotek nemůže použít, protože rodina už tohle ví a do novin to dát nejde (to by snad nevzali ani v Bleku).

0 0
možnosti

kizt

8. 9. 2008 16:09
kdo se rochní?

V této kauze se rochní pouze strana ODS a Topolánek se svým projevem na sjezdu SZ snažil do svého chléva zatáhnout i představitele této zelenomodré strany a zdá se,že se mu to povedlo,protože, jak je jinak možné,že když se zmínil o korupci na státním zastupitelstvu,které on sám v kauze Čuněk prokazatelně inicioval,mu někteří zelení tleskali a místo toho mu nedali pár do nosu.

0 0
možnosti

weneto

8. 9. 2008 15:41
Nevím kolikrát budete muset zoopakovat

slova jako mladý chudáček, naivka, chudák v tričku ODS atd. aby někdo uvěřil.

Faktem zůstává že tento pán chtěl vydírat poslnakyni jiné strany přes dítě - za to si zaslouží zavřít a nikoliv politování nad neštěstně ukončenou kariérou.

Tento poslanec psal před kamerou Tluchořovi což je náhodou předseda poslaneckého klubu ODS a ten se rovněž natočen o fotky zajímal ( po kusech nebo vcelku ) MArek Dalík se blýskl informací že žádné fotky nechce neboť je již má ( zasvěceně odhadl jako zdroj Mrázkův archív )

Je sice hezké že se do toho snažíte nacpat ČSSD, ale bohužel pro ODS si v tomto skandálu vystačila zcela sama.

Pak se jeden dále ptá - co Kořistka, copak Ploc?? Proč přeběhl Pohanka a jak si vysvětlit srdeční příhodu Snítilého  a mohl bych pokračovat. Takže Vážená ten mladý chudák se chystal vydírat, volavka není viník a ODS by si měla zamést a ne bagatelizovat jinak se stává více a více nevolitelnou

0 0
možnosti

hadassa

8. 9. 2008 16:00
Re: Nevím kolikrát budete muset zoopakovat

Potíž je v tom, že a) Jan Morava je pako, ale takových je b) naneštěstí v okolí stranických sekretariátů napravo i nalevo mraky. Já ho rozhodně ani neomlouvám ani nepláču nad faktem, že to zabalil (jistě po vydatné diskusi se svými šéfy. Nova to celé zbodla, protože ho odhalila moc brzo. Je mi ho líto jako člověka. Nechtěla bych se v jeho věku vyrovnávat s takovou ostudou. Že se ODS "stává více a více nevolitelnou" ,by bylo jen dobře, kdyby se to zase nezamtlo pod koberec...V

0 0
možnosti

bull.terrier.oracle@seznam.cz

8. 9. 2008 15:40
Podle mě je tam větší problém.

Jak v reportáži padlo, ODS má k dispozici Mrázkův archív s kompromitujícími materiály. Nabízí se otázka, jak k němu přišla? Buď nechala Mrázka zastřelit sama, a tyto materiály u ní skončily tak nějak ex post. Nebo ví, kdo jej zastřelil a materiály má od něj. Nebo materiály zabavila Policie a předala je ODS. Těžko říct, která varianta je zrůdnější. Všiml jsem si, že celá akce byla ukončena nějak narychlo, aby se obětí stal jen ten mladý cucák. Odhaduji, že se Kroupa sám lekl, kam až se dostal a tak vypustil jen tuto okleštěnou verzi.

0 0
možnosti

CHYREN

8. 9. 2008 15:49
Především..

si Janek Kroupa ( dej mu Bůh zdraví a dlouhý život ) neuvědomil, že tohle byla asi jedna z největších možností jak se na tohle připravit líp a dostat se mnohem dál.Nikdo z nás neví, v jakých podmínkách reportér pracuje.

0 0
možnosti

jyrasec

8. 9. 2008 15:37
Přesně tak

Reaguji na poznámku o Topolánkově projevu. Naprosto souhlasím. Jako nebezpečné vidím, jak byl podán médii - "vynikající, vyvážený, premiér roste apod." Tohle je nebezpečné, že nám každou událost někdo převypráví a pojmenuje a stádo řekne: "Aha" a nemyslí vlastní hlavou. Pokud by myslelo, tohle by přece nebylo možné.

0 0
možnosti

patockajan

8. 9. 2008 15:49
Re: Přesně tak

Já bych si dovolil nesouhlasit. Myslím, že Topolánkův projev byl opravdu zcela výjimečně brilantní pokus dezinterpretovat celou kauzu tak, aby škody pro Topolánkovu vládu byly co nejmenší ,a ještě byl jedním vrzem vyřízen Tlustý a podpořen Bursík. Považuju to za zcela jedinečnou ukázku dokonalé mocenské demagogie. Skoro mám podezření, že ten projev Topolánek nevymyslel sám, i když na to měl celý týden....

0 0
možnosti

mazlikuzlik

8. 9. 2008 15:25
pozoruhodné

Hned v prvním odstavci v článku o skandálu uvnitř ODS stojí ČSSD...

Tak by mě zajímalo, kdo se v čem rochní;-D

0 0
možnosti

patockajan

8. 9. 2008 15:32
Re: pozoruhodné

No, Paroubek za celou kauzu může už proto, že existuje, ne?

0 0
možnosti

markthrone

8. 9. 2008 15:22
O takové hrdiny nestojím...

nepovažuji Moravu za hrdinu, ale za gaunera !

0 0
možnosti
  • Počet článků 66
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1667x
Tko sam, što sam... Snad jen snílek, toužící po troše mlhy.