Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

GaBriela39

23. 11. 2010 10:28
bude to lepší

Až EU uzákoní zákaz kouření na veřejných prostranstvích a vůbec dotáhne svůj boj s kuřáky do zdárného konce, tak se vám na ostravsku určitě bude dýchat lépe.

0 0
možnosti

hadassa

23. 11. 2010 11:09
Re: bude to lepší

Průšvih je, že ono se ani nic uzákoňovat nemusí, protože směrnice EU platí v této zemi už dnes, jen se jaksi nedbá na její dodržování. Proto hrozí ČR pokuta za nedodržování příslušných limitů. Souvislost s kuřáky nechápu, ale patrně to měl být humor.  Věřte, že v Ostravě sranda skončila, dětem, které se tady narodí, jde dost zásadně o zdraví. 

0 0
možnosti

jah

23. 11. 2010 9:16
Jen do nich

Výborně sepsáno!!

0 0
možnosti

SPERO

22. 11. 2010 22:27
stmívání :-)

šetřete dech, bude hůř. V neúspěšném kandidátu do senátu se nepletete, po rozdělení (tunelu) dopravního podniku bude zastávat důležitou pozici (úsměvné je že by nezvládl ani management dětského pískoviště), s velkou pompou se odstaví koksovna v Mariánských horách  a tiše se připraví a rozjede těžba uhlí v Beskydech. V Ostravě se stmívá a není to západem slunce, oranžovo-modrá koalice je to nejhorší co mohlo Ostravu potkat. Otázka na konec, myslíte si, že zázračné spuštění ocelárny v Evrazu po volbách je náhoda a nebo někdo čistě náhodou odpustí stovky miliónů které mají dát na odprášení a modernizaci provozu?

0 0
možnosti

hadassa

22. 11. 2010 22:46
Re: stmívání :-)

Ne, to není náhoda ani omylem, dokonce bych se vsadila, že mezi mizerným ovzduším v posledních dnech a týdnech a obnovenou spoluprací mezi Evrazem a Mittalem je jasná souvislost. Ještěže mají vašnostové z kraje za zády pana Bílka ("Zdravotní" ústav), ten je schopen tvrdit do očí maminkám astmatických dětí, že i v létě za jejich problémy můžou lokální topeniště případně nevhodný životní styl...  O můj dech ani tak nejde, jde o děti, které to donášejí měsíc od měsíce hůř a pořád je to našim drahým voleným zástupcům naprosto jedno.  ;-€;-€;-€

0 0
možnosti
  • Počet článků 66
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1667x
Tko sam, što sam... Snad jen snílek, toužící po troše mlhy.