Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

jah

23. 7. 2010 12:42
Mám stejný názor

Ta paní mluvčí asi nic jiného napsat nemohla ... vždyť je placena za to, aby dělala takové "píár", tzn. lakovala skutečnost, třeba na zeleno, podle potřeb zaměstnavatele. Sdílím Daniny názory... jen více takových příspěvků!!!

0 0
možnosti

hadassa

23. 7. 2010 18:07
Re: Mám stejný názor

Potíž je, že mohla. Zřejmě mají v Mitalu potíž s elementární gramatikou - ono je až příliš snadné  tvrdit, že " údaje měřících stanic hovoří" a přitom, pravda velice důsledně, opsat údaje jen té jedné jediné, která zrovna byla takzvaně v cajku. ;-)

0 0
možnosti

cicinak

23. 7. 2010 0:06
tak to je...

Sdílím postoje velmi podobné těm, které popisuje paní Havlenová. I v okamžiku psaní tohoto příspěvku jsou koncentrace prachu v Ostravě a okolí nad povoleným limitem a hodnoty jsou v průměru vyšší než na kterékoliv měřící stanici ČHMÚ v ČR. Obdobná situace panuje prakticky od začátku prázdnin, přestože automobilová doprava je v období prázdnin  pravděpodobně méně intenzivní a přestože ve třicetistupňových vedrech zcela jistě žádný z domkařů nepřitápí PET lahvemi s odpadem. Koneckonců, oblak prachu, pozorovatelný odkudkoliv z okolí na areálem AMO a šířící se nad podstatnou a hustě obydlenou částí kraje je poměrně jednoznačným důkazem...

Co Vy na to, paní Breiová?

0 0
možnosti
  • Počet článků 66
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1667x
Tko sam, što sam... Snad jen snílek, toužící po troše mlhy.